05 iunie 2013

Nu se poate

Mult timp am crezut ca putem ramane prieteni cu cei pe care i-am iubit. Total neadevarat. Mereu vor aparea discutii pe tema cum a fost, cum ar fi fost, ce s-ar fi intamplat daca am fi reactionat altfel si cat de multa iubire exista atunci. Desi logic ar trebui sa fie cel mai bun confident , nu se poate. E atat de dureros sa stii ca va tineati de mana , iar acum nu puteti sta decat la un metru distanta. E atat de jenant sa va dati mana cand de fapt voiati sa va strangeti in brate.
Fiecare imbratisare se prelungeste pana peste linita admisa si atunci iti inunzi sufletul cu regrete nefondate. Tresari daca te va atinge pe mana si imaginatia iti joaca feste. Fiecare fraza o iei drept aluzie si te ametesti in probabilitati.
Desi aparent indiferent la noile relatii,  in momentul in care ai aflat de doboara. E atat de violenta senzatia ca ramai fara aer.
Totul s-a terminat, iti intorci capul si te asteapta iubirea vietii tale cu un zambet. Atunci ai lasat in spate durerea si te deschizi spre nou. E ca un mantou nou cu care trebuie sa te impaci. Cel vechi era uzat si plin de regrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu