04 august 2010

Hamsterul

Liniste. Cand a crezut ca totul va fi gata, a auzit un ciocanit in usa. Tresare. Spera sa nu fi venit asa repede. Cel de dincolo insista. Incearca sa nu faca zgomot, chiar se opreste din respirat. Cand a clipit s-a auzit; a ramas blocat pentru cateva clipe.
Am reusit sa intru peste el. "Sunt bine" asta imi spun mie si "hamsterului" meu. El e obosit de cand aude asa ceva. E impasibil. Nu se mai razvrateste. Ma ameninta ca il voi gasi mort. Incepe sa se planga de prea multe "ganduri de'a valma" ce i le dau.
Mereu am avut doi hamsteri; erau cel mai frumos cuplu pe care l-am avut . Ma ajutau mult. Cred ca era un el si o ea. Dar sigur de cand ea nu mai este el nu mai vrea sa faca nimic. Am ajuns intru blocaj amandoi. El nu mai vrea sa-mi deschida usa, eu nu incetez sa ma gandesc.
De azi voi avea grija de el. Nu vreau sa il pierd. Am nevoie pentru ganduri de el. El stie cel mai bine sa le puna in ordine si sa le "macere".

Ps:Hamsterul meu e in coma momentan, dar el nu vrea sa recunoasca.

4 comentarii:

 1. Este nostim "ps-ul". De-ar avea el conştiinţă câtă ai tu, ar sesiza despre el tot ce sesizezi tu despre el. Întrebarea este care are totuşi, mai multă conştiinţă, sau în ce manieră ea diferă de la tine la el?

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ai venit pe al meu blog Bogdane!!!
  Suntem un tot unitar, diferenta o face el. De el depind gandurile mele, de dispozitia lui in acea zi. El imi da starea de spirit in functie de ordinea ce o face sau nu in gandurile mele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci oarecum, într-un fel depinzi de el, eşti precum o păpuşă gonflabilă, dacă el nu face nimic tu "stai"!

  RăspundețiȘtergere
 4. Papusa Gonflabila nu sunt, atata timp cat pot sa imi "fac" ganduri. De el depinde cum sunt "macerate"!

  RăspundețiȘtergere