31 august 2010

Am invatat...

Am invatat sa zambesc atunci cand vreau sa tip, am invatat sa rad atunci cand vreau sa plang, am invatat sa merg cand vreau sa stau, sa urc cand vreau sa cobor, sa tac atunci cand vreau sa vorbesc, sa inchid ochii atunci cand vreau sa privesc.
Nu e obisnuinta ci doar maturizare de fond. Caci mi-am cladit viata mea "secreta" , acolo unde pot sa fiu eu asa cum ma cunosc doar eu.
E o lume colorata, plina de flori si campuri verzi; nu e o priveliste paradisiaca, doar ca e linistea mea asa cum o vreau eu.
Am invatat ca nu trebuie sa imi spun parerea deseori, de aceea am invatat sa vorbesc cu mine ( cea "secreta" si cea insumi ) atunci cand imi trebuie un interlocutor. Am ajuns chiar sa avem pareri contrare; nu pot sa judec daca e bine sau nu.
Nu imi amintesc daca am avut un prieten imaginar in copilarie, dar pot spune sigur ca acum s-a reintors la mine. Si spun reintors deoarece cred ca si in copilaria a incercat sa fim prieteni dar eu eram prea ocupata cu lumea ce ma inconjura atunci. Am fost un copil ocupat de "nimicuri", dar mereu bucuros de "afara". Vedeam lucruri pe care altii nu le puteau vedea.
Am inteles ca m-am metamorfozat atunci cand nu am mai fost auzita pentru "nimicurile" mele. Am fost obligata sa spun lucrurile "imbracate", ca nu e bine sa jignesc prin parerea mea, ca daca voi tipa cel mai probabil mi se va inchide gura.
O lume secreta, colorata si cu multe vorbe....acolo sunt Eu.

4 comentarii:

 1. Felicitări...îmi pare rău că nu am avut timp să ne cunoaştem mai profund, dar niciodată nu e prea târziu...ne descoperim unii pe ceilalţi, sau pe noi înşine, pe parcurs.
  Ador profunzimea cu care scrii, de cele mai multe ori rezonez parţial cu ceea ce descrii dincolo de cuvinte.
  Te iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci din suflet! Am invatat ca nu e prea tarziu niciodata, trebuie doar sa vrei! Astept sa ne vedem in Romania cat de curand posibil! Uneori esti prea draguta, vreau si critici negative, ma alinti prea mult!
  Scriu ceea ce sunt, dincolo de fetele ce trebuie sa le avem zi de zi! Merci

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă meriţi...Şi eu abia aştept să ne vedem!

  RăspundețiȘtergere
 4. e prea frumos si profund ceea ce scrii...si eu ma regasesc prin acele cuvinte...iti multumesc

  RăspundețiȘtergere