17 iunie 2010

Melodia mainii


O melodie se aude usor. O pot asculta atunci cand ma atingi. E melodia care ne tine aproape. E melodia noastra. Din degete iti ies versurile si se afunda tot mai adanc in sufletul meu. Sunt pentru atunci cand nu esti langa mine. Si vom canta mereu imreuna. Daca nu vom mai avea glas, vom canta cu mainile. Daca nu vom mai avea maini, vom canta cu sufletele. Daca nu vom mai avea suflete, se va auzi melodia noastra in infinit. Lacrimile imi inunda inima atunci cand nu ma atingi; stiu ca esti departe si ca tu asculti aceeasi melodie. Melodia noastra, a sufletelor ratacite. E melodia atingerilor, e melodia tacerii si a linistei.
Inchid ochii si plutesc pentru ca mi-ai dat aripile versurilor. Ating usor cate un cuvant, iar el are un sunet minunat. Plutesc printre rataciti; doar mana ta ma tine aproape de realitate. O realitate plina de tristete.
Va trece timpul pe langa noi fara sa il auzim. Noi avem melodia noastra iar batranetea ne va gasi linistiti, pentru ca vom canta si vom pluti deasupra lor.

2 comentarii:

  1. Mă dai gata cu felul în care scrii! Eşti superbă! Felicitările mele cele mai profunde şi cele mai din inimă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc...pentru tot!!! Pentru incurajari, intelegere si timpul acordat!

    RăspundețiȘtergere